Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa

Centre de lectura que és un dels motors culturals del poble, per l’organització d’activitats d’animació a la lectura (hora del conte, bibliovacances, mes de la pau, mes de la natura...) i d’altres de caire cultural (xerrades, exposicions, tertúlies literàries…). Té un servei de bebeteca destinat a infants d’entre 0 i 3 anys.


Ha obtingut el premi a la millor iniciativa de foment de la lectura 2004, que atorga la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya, pel seu Pla de lectura.


Des del curs acadèmic 2003-04 figura com a centre adscrit a la Universitat de Vic per a l’obtenció del certificat d’especialització en la gestió de biblioteques escolars i infantils. Centre integrat el 2 de març de 1995 a la Xarxa de la Unesco de Biblioteques Associades (UNAL) que permet intercanviar material i experiències amb unes 53 biblioteques de tot el món... Posseeix el rècord català del soci lector més precoç, un nadó de quatre hores.


La biblioteca va néixer el 10 d’abril de 1983 fruit d’un conveni entre l’Ajuntament de Parets i la Generalitat de Catalunya.

La Salut, 52 - 08150 Parets del Vallès - Barcelona
Telèfon: 93 562 23 53
Adreça electrònica: bibut@parets.cat
Lloc web: www.bibliotecacanbutjosa.cat/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.07.2022 | 11:50

Imatges