Portada > Temes > Cooperació

Cooperació

L’Ajuntament de Parets del Vallès dedica part dels Pressupostos Municipals anuals a finançar projectes d’ajuda als pobles en vies de desenvolupament i contempla la possibilitat de destinar fons a situacions d’emergència.

Amb l’objectiu d’optimitzar recursos i realitzar actuacions amb més impacte i més eficients, l’Ajuntament de Parets prioritza els següents projectes:

 • Projectes desenvolupats a San Francisco del Norte (Nicaragua) en el marc de l’agermanament solidari d’aquest municipi amb Parets.
 • Accions que es desenvolupin en el marc del projecte de cooperació i ajut al codesenvolupament del poble de Missirah (Senegal).
 • Altres projectes de sensibilització de la solidaritat i de cooperació, via subvencions municipals regides per unes bases.

Per a la sol·licitud:

 Annex 1 Cooperació Activitats

Annex 1 Cooperació Projectes

Annex 3. Declaració responsable

Estatuts entitat en cas de no estar registrat al Registre Municipal d'Entitats de Parets

Acta d'aprovació dels comptes de l'entitat

Per a  l'acceptació:

Es tramita telemàticament a través de la SEU. Categoria Participació i entitats: "Acceptació de subvencions concedidas per l'Ajuntament de Parets"

Per a la justificació:

Annex 4. Memòria

Annex 2. Declaració responsable

Carta reintegrament, si és el cas.

Bases Camp de Treball 2018

Veure les bases

Últimes notícies

 • Ajuntament
  30/07/2020
  El ple de l’Ajuntament celebrat dijous passat, 23 de juliol, va aprovar una modificació de crèdit per crèdit extraordinari i suplement de crèdit finançat amb romanent líquid de tresoreria i amb baixes i anul·lacions d’altres aplicacions de despesa.
 • El grup Freudenberg dona 15.000 euros al Rebost de Parets
  22/07/2020
  El comitè directiu del Grup Freudenberg, amb el suport del Consell d’administració, ha fet una donació a l’Ajuntament de Parets del Vallès de 15.000 euros, amb l’objectiu d’ampliar el programa de suport alimentari. D’acord amb la voluntat expressada per l’empresa, l’import íntegre es destinarà a l’organització benèfica ‘El rebost de Parets’ per garantir l’alimentació segura i suficient als col·lectius més vulnerables.

Veure'n més