Parets, Viure i Conviure

L’any 2010, es va decidir impulsar tot un seguit de mesures publicitàries per tal de promoure valors com el fet de viure i conviure, ser respectuós amb l’entorn i el medi ambient, respectar als altres, la integració social, la participació i col·laboració, etc.

Per poder-ho fer, la primera iniciativa va ésser la creació de tres pòsters, cadascun amb un eslògan comú, “Parets, Viure i Conviure”, i després un de propi relacionat amb la temàtica de cada un d’ells. Els pòsters elaborats van tenir una àmplia difusió subministrant-ne un per a cada aula de cada escola o institut del municipi, dos per a cada un dels equipaments municipals, 150 a repartir entre els comerços del poble i dos d’especials per als autobusos urbans que fan el circuit per Parets a diari.

Els temes van ser: El respecte i la convivència entre gent gran i els joves, la interculturalitat, els prejudicis sobre la imatge de les persones i el respecte vers els espais, sobretot els públics.

Amb la publicació del 5è llibret de la XEF, "Jo i els altres. Com conviure", es culmina part del projecte amb un  recull d'orientacions per promoure aquests valors de convivència. Tot i així es continua treballant en aquesta línia.

 

Darrera actualització: 29.05.2023 | 12:29
Darrera actualització: 29.05.2023 | 12:29