Portada > Temes > Esports

Esports

En aquest apartat trobareu una informació completa sobre tot allò que té a veure amb l’esport a casa nostra. En aquest sentit, hi figura la guia de les instal·lacions que teniu a la vostra disposició a Parets, els principals esdeveniments de la temporada, la relació de les entitats esportives locals i la informació relacionada amb la promoció de l’esport, així com d’altres notícies que poden ser del vostre interès.

Els paretans i paretanes ens distingim per l’afany participatiu, el civisme i l’empenta decidida per encarar els reptes del futur. La nostra presència a Internet té a veure amb aquest esperit i amb la convicció que la xarxa ha de ser un canal àgil i eficaç per obrir ponts de diàleg i comunicació.

Contactar

Últimes notícies

Veure'n més

Propers esdeveniments

  • 01/04/2023
    TROBADA D'ACTIVITAT FÍSICA PER A GENT GRAN Al pavelló d'esports de Partes del Vallès és farà una Trobada d'activitat física dirigida per a gent gran.    
  • 02/04/2023
    DIA MUNIDAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA Desde l'Ajuntament de Parets commemorem el Dia Mundial de l'activitat física. Hi han programades diverses activitats dirigides a la gent gran que podràn gaudir de …