Portada > Temes > Participació

Participació

L"Ajuntament de Parets del Vallès ha fomentat i impulsat, en els darrers anys, la participació ciutadana en el municipi com una manera de governar més propera al ciutadà. Aquesta nova visió de fer política vol aconseguir la implicació activa dels paretans i de les paretanes, de les entitats... de tot el teixit social del poble posant l'accent en el diàleg i la reflexió compartida.

El pressupost participatiu "Amb els diners, tu hi comptes", el Projecte Educatiu de Parets, el Pla de Mobilitat del Barri Antic, el Reglament de Participació Ciutadana, entre d"altres, són exemples de processos que han comptat amb el compromís de la ciutadania en el disseny del Parets del futur.

El Servei de Participació Ciutadana treballa perquè tots poguem construir un poble més obert, més dialogant i democràtic. Us animem a participar plegats en el disseny del Parets del Vallès que volem.

Últimes notícies

  • Decidim Parets
    11/08/2020
    L’Ajuntament de Parets ha impulsat ‘Decidim Parets’ una nova aplicació web de codi lliure desenvolupat per múltiples institucions i organitzacions. És un projecte col·laboratiu que posa la tecnologia al servei del govern obert mitjançant el sistema eparticipation.
  • Ajuntament
    30/07/2020
    El ple de l’Ajuntament celebrat dijous passat, 23 de juliol, va aprovar una modificació de crèdit per crèdit extraordinari i suplement de crèdit finançat amb romanent líquid de tresoreria i amb baixes i anul·lacions d’altres aplicacions de despesa.

Veure'n més

Projectes