Portada > Temes > Participació

Participació

L"Ajuntament de Parets del Vallès ha fomentat i impulsat, en els darrers anys, la participació ciutadana en el municipi com una manera de governar més propera al ciutadà. Aquesta nova visió de fer política vol aconseguir la implicació activa dels paretans i de les paretanes, de les entitats... de tot el teixit social del poble posant l'accent en el diàleg i la reflexió compartida.

El pressupost participatiu "Amb els diners, tu hi comptes", el Projecte Educatiu de Parets, el Pla de Mobilitat del Barri Antic, el Reglament de Participació Ciutadana, entre d"altres, són exemples de processos que han comptat amb el compromís de la ciutadania en el disseny del Parets del futur.

El Servei de Participació Ciutadana treballa perquè tots poguem construir un poble més obert, més dialogant i democràtic. Us animem a participar plegats en el disseny del Parets del Vallès que volem.

Últimes notícies

  • Ajuntament de Parets
    21/12/2018
    Amb els vots favorables del PSC Parets, l'abstenció de Ciutadans i els vots en contra de Sumem, Ara Parets-ERC, NOPP i PDeCAT, l'Ajuntament de Parets del Vallès ha aprovat en sessió plenària extraordinària els comptes municipals per l'any vinent.
  • Procés participatiu Plaça de la Salut 2018
    19/02/2018
    En el marc del Pla Estratègic “Parets, com tu el vols!” l’Ajuntament ha posat en marxa un nou procés participatiu per decidir, en aquest cas, la fesomia definitiva de la plaça de la Salut. La proposta dóna a escollir entre dos models que responen a la voluntat de potenciar-ne l’ús com a espai familiar d’estada, de joc i de lleure, tenint en compte dos criteris: la millora dels accessos i recorreguts a través del parc i a l’entorn i la creació de zones de jocs infantils per edats.

Veure'n més

Projectes