Xarxes socials

Manual per a l'ús de les xarxes socials de l'Ajuntament de Parets

El manual d’ús de les xarxes socials de l’Ajuntament de Parets vol ser un document de referència i una eina de consulta per a totes aquelles persones que tinguin alguna responsabilitat i/o participin de la gestió i dinamització dels comptes de la corporació a les xarxes socials.

Aquest document vol aclarir els dubtes més habituals a l’hora de gestionar les xarxes socials corporatives, com poden ser aquells que tenen a veure amb els drets d’autoria, la gestió dels comentaris o la línia editorial. També per objectiu  establir unes pautes comunes, tant per a mantenir una presència homogènia de l’Ajuntament en totes les xarxes socials, com per a assegurar un ús correcte d’aquestes.

També hi trobareu un llistat d’eines digitals que podeu fer servir com a suport per a la gestió dels comptes corporatius a les xarxes, ja sigui per tot allò que tingui a veure amb el disseny com per a la monitorització i programació de publicacions a les diferents plataformes.

Aquest manual no és un document tancat, sinó que s’ha treballat amb la intenció de ser actualitzat periòdicament ja sigui perquè les novetats del món digital ens hi obliguin o perquè les persones administradores detectin necessitats o problemes nous als quals aquesta guia encara no hi doni solució. Us demanem, per tant, que feu arribar els vostres suggeriments, dubtes o comentaris sobre la guia al departament de comunicació per tal de mantenir actualitzat aquest manual.

Darrera actualització: 13.09.2023 | 10:18
Darrera actualització: 13.09.2023 | 10:18