Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. Ajuntament de Parets
  23/10/2018
  Convocatòria de sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc el aquest dijous 25 d'octubre, a les 18 h, a la sala de plens.
  Arxivat a: Ajuntament
 2. Parets DTapes 2018 desplegable banner
  19/10/2018
  El pròxim dimarts, 23 d’octubre, a les 18 h, tindrà lloc, al Circuit Barcelona-Catalunya, la presentació de la tercera edició de la ruta gastronòmica ‘Parets D Tapes’ una iniciativa impulsada pel Servei de Comerç de l’Ajuntament de Parets. Enguany, el ‘Parets D Tapes’, es durà a terme entre els dies 26 d’octubre i 11 de novembre.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 3. Taller de ràdio
  15/10/2018
  Una cinquantena d’alumnes de 2n curs d’ESO de l’institut La Sínia participen, un any més, en el projecte radiofònic ‘Escolta per dir la teva’, amb l’objectiu de crear una emissora pròpia al centre.
  Arxivat a: Comunicació
 4. Pau Vila
  10/10/2018
  Susana Araya, mare del Jerome, nen de P4 del Pau Vila de Parets, que té diagnosticada la malaltia des de que tenia un mes i que el proper 28 de desembre complirà 4 anys, ha estat la impulsora de la iniciativa amb el suport de l'AMPA de l'escola. El berenar per recaptar fons per a l'Associació Catalana de la Fibrosi Quística, els quals es detinaran a la investigació i a donar suport als serveis dels tres Hospitals de referència en la mateixa, Sant Joan de Déu, la Vall d'Hebron i el Parc Taulí, i als centres d'investigació, tindrà lloc el proper divendres 19 d'octubre a partir de les 16.30 hores de la tarda.
  Arxivat a: Esdeveniments
 5. Teknia Group logo
  09/10/2018
  L'empresa basca de fabricació de components per a la indústria de l'automoció, Teknia Group, organitza una jornada de portes obertes adreçada als empleats de la companyia i els seus familiars, que tindrà lloc aquest divendres 12 d'octubre, a partir de les 11 h. A la visita assistirà una representació del consistori paretà.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 6. Aèria Torre de Malla
  08/10/2018
  L’Ajuntament de Parets se suma novament a les activitats emmarcades dins les Jornades Europees del Patrimoni 2018, amb la programació de visites guiades a masies d’alt valor patrimonial i arquitectònic del municipi.
  Arxivat a: Cultura
 7. Esporga
  03/10/2018
  El dilluns 15 d'octubre s'iniciarà la campanya d'esporga d'hivern dels arbres del municipi. Enguany els treballs començaran pels carrers del barri del Cerdanet i continuarà pels carrers de l'Eixample perpendiculars a l'avinguda de Catalunya, per a continuar per tota la resta de la trama de l'Eixample en primer lloc, i posteriorment a la resta de barris. El termini previst per l'esporga de l'arbrat viari és de 10 setmanes, una setmana menys respecte l'any anterior.
  Arxivat a: Medi ambient
 8. Camió escombraries
  02/10/2018
  L'Ajuntament de Parets ha ampliat el servei de recollida d'escombraries, concretament de rebuig i d'orgànica, a cada dia de la setmana, és a dir que la retirada es farà de dilluns a diumenge.
  Arxivat a: Medi ambient, Via pública
 9. Bús Exprés
  02/10/2018
  Els paretans i les paretanes són els que més fem servir la línia del bus exprés e7 de la Vall del Tenes. Així es desprèn de l'informe que l'empresa Sagalés va fer, coincidint amb l'estudi per part dels informadors que es van situar a les parades dels cinc municipis que en fan ús de la línia.
  Arxivat a: Mobilitat
 10. La mirada dels altres 2018 banner
  01/10/2018
  Aquesta tardor, Parets acull una nova edició de 'La mirada dels altres', un projecte d'intercanvi social organitzat pel Servei d'Acollida de l'Ajuntament de Parets, que pretén donar a conèixer els moviments migratoris humans mitjançant diferents activitats. Enguany, consta d'una exposició, la projecció de quatre pel·lícules i un espectacle familiar a càrrec de Rialles Parets.
  Arxivat a: Benestar social, Cultura
Pàgina 1 de 269 Següent