Setmana de la família

Cloenda de la 12ª Setmana de la Família

Després d'una setmana plena d'activitats en família a les escoles, instituts, biblioteques, escola de música, escola de la natura... diumenge 19 de Maig d'11 a 14h es celebra la cloenda de la Setmana de la Família, una festa familiar amb activitats pels infants de totes les edats, al Parc de la Linera.

Festassa de cloenda de la 9a Edició de la Setmana de la Família !

9a. SETMANA DE LA FAMÍLIA de Parets del Vallès!! Del 9 al 15 de maig les famílies seran les protagonistes de les activitats que s'organitzen.

SETMANA DE LA FAMÍLIA 2016: com cada any, hem preparat una setmana farcida d’activitats obertes a les famílies. Dilluns 9 arranquem amb la presentació del llibre “Ei, que creixo! Que no t’agafi de sorpresa. Desenvolupament 0-3 anys”. Durant la setmana, es realitzaran tallers formatius, reculls fotogràfics, exposicions i altres jocs on la família serà el centre. Diumenge 15, d'11 a 14h, tancarem amb la gran festa de cloenda amb activitats infantils, tallers, bombolles, inflables, jocs gegants i molt més, al Parc de la Linera, on hi podreu fer pic-nic amb la família.

Gràcies a tothom per la vostra participació!

              

              

              

              

              

 

Finalitza la 7a. Setmana de la Família amb èxit de participació!!

Ha finalitzat la Setmana de la Família de 2014 carregada d'activitats en família. Durant la setmana vam gaudir de contes, cançons, exposicions, cinemafòrum, gimcanes, tallers i sortides en les diferents escoles i serveis del municipi. Dijous – coincidint amb el Dia Internacional de la Família – va tenir lloc la xerrada “Els nostres conflictes de cada dia”, amb una bona participació. Diumenge lluïa el sol mentre grans i petits gaudíem de jocs i tallers, del pícnic i l'espectacle de contes a la festa de cloenda. 

La Setmana de la Família és possible gràcies a les famílies, mestres i professors de les escoles, professionals de diferents serveis i persones voluntàries de diferents entitats. Gràcies a totes les persones, grans i petites, qui heu organitzat, participat i gaudit de les activitats d'enguany! Us esperem l'any vinent!!

              

              

             

             

            

El projecte Família i municipi està format per un conjunt de famílies i professionals que es troben cada mes per compartir inquietuds i reflexions per millorar i avançar en l’educació de la infància i l’adolescència del nostre poble.

Cada curs, tenint com a referent el 15 de maig, dia mundial de la família, es porta a terme la Setmana de la Família en la que les escoles obren les seves portes i gràcies a les col·laboracions de les famílies es fan un seguit d’activitats per viure conjuntament pares/mares, fills/es, avis/es...

També des d’altres serveis de l’ajuntament (biblioteques, piscina, escola de música, esports...) durant aquesta setmana es promouen i programen activitats amb el mateix objectiu.

Aquesta iniciativa finalitza el diumenge amb una sèrie de tallers, racons de joc, pic-nic i teatre al Parc de La Linera pensats per gaudir petits i grans.

Darrera actualització: 29.05.2023 | 11:58
Darrera actualització: 29.05.2023 | 11:58