Portada > Temes > Cultura

Cultura

En aquest àmbit temàtic trobareu tota la informació que necessiteu sobre cultura, des de les darreres noticies fins a l'agenda d'activitats o totes les campanyes i programes relacionats.

Últimes notícies

 • Castanyada a Can Butjosa
  24/10/2018
  Dissabte 27 octubre, a partir de les 17 h, el Casal de Joves Cal Jardiner, celebra una Castanyada terrorífica oberta a tothom. Durant la tarda, de 17 a 18 h, hi haurà tallers infantils i juvenils a càrrec de l’Associació Rodola; a les 18 h, hi haurà xocolatada per als assistents i, de 20 a 23 h, Ara Sarau obrirà les portes del Túnel del terror, que sota el títol ‘Terror al cinema’ et convertirà en el protagonista del teu propi thriller. Per participar en el Túnel del terror cal fer reserva prèvia al telèfon 617 487 937.
 • Aèria Torre de Malla
  08/10/2018
  L’Ajuntament de Parets se suma novament a les activitats emmarcades dins les Jornades Europees del Patrimoni 2018, amb la programació de visites guiades a masies d’alt valor patrimonial i arquitectònic del municipi.

Veure'n més

Propers esdeveniments

 • 22/11/2018
  Modela contes interactiu, un taleer on s'uneix tecnologia, literatura i modelatge per fer un conte interactiu en forma d'app. Nens a partir de 6 anys Cal inscripció prèvia
 • 27/11/2018
  Xerrada amb Jaume Centelles - La resposta és en els llibres Consell i recusoso adreçats als pares i mares per ajudar en la formació dels fills lectors. Cal inscripció a la Biblioteca o per telèfon …