Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. Expo Dues Mirades
  30/08/2019
  Mercè Ramírez i Marga Cano son les autores de l’exposició Dues mirades, que es podrà veure al Centre Cultural Can Rajoler fins al 29 de setembre. La inauguració de la mostra es farà el dissabte 14 de setembre, a les 12 h.
  Arxivat a: Cultura
 2. Rebuda institucional Sergi Mingote agost 2019
  29/08/2019
  L'Alcalde de Parets, Jordi Seguer, la Primera Tinent d'Alcaldia, Casandra García, la regidora Neus Jordà, i els regidors Enrique Villegas i Francesc Juzgado, han acompanyat l'alpinista paretà Sergi Mingote en la rebuda que el President de la Generalitat, Quim Torra, li ha fet al Palau de la Generalitat amb motiu del rècord que ha assolit Mingote i que l'ha portat a ser registrat al llibre dels rècords Guinness.
  Arxivat a: Esports
 3. Cursos català 2019
  27/08/2019
  A partir del dia 16 i fins al 27 de setembre, s’obriran les inscripcions per a les persones interessades a assistir als cursos de català per a adults que imparteix l’Oficina de Català de Parets del Vallès.
  Arxivat a: Cultura
 4. Primitals
  22/08/2019
  The Primitials, de la companyia Yllana, serà el muntatge teatral que donarà el tret de sortida a la nova temporada d'espectacles als teatres de Parets del Vallès, que es podrà veure entre els mesos d'octubre a desembre.
  Arxivat a: Cultura
 5. Sònia Biblioteca Can Butjosa
  19/08/2019
  La Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa de Parets del Vallès iniciarà el mes de setembre un projecte anomenat "12 mesos 12 rondalles". El projecte consisteix a dedicar cada mes a una rondalla en concret, al setembre tocarà La Caputxeta Vermella. Com a biblioteca especialitzada en literatura infantil i juvenil, el centre s'ha volgut posicionar a favor d'aquests contes tan qüestionats en els darrers temps. Els volen donar a conèixer des de la visió de la versió original, molt allunyada de les versions més conegudes, per tal de difondre aspectes desconeguts sobre les històries que expliquen i la seva visió antropològica, psicològica i filosòfica. La iniciativa vol promoure el fet de poder parlar dels contes sense els prejudicis que la societat actual està posant a sobre d'ells. Cada mes tindrà com a protagonista un conte i es faran activitats com ara l'hora del Conte, tallers, xerrades i una exposició d'il·lustracions per treballar l'expressió artística.
  Arxivat a: Cultura
 6. Recurs esport
  16/08/2019
  Ja s’ha publicat la convocatòria per optar a la concessió de beques esportives que tenen l’objectiu de promocionar l’esport a Parets i, alhora, garantir l’accés a la pràctica esportiva a les persones amb dificultats econòmiques, que estiguin empadronades, i que realitzen la seva pràctica en una entitat esportiva del municipi.
  Arxivat a: Esports
 7. SLOP logo nou
  13/08/2019
  El Servei Local d’Ocupació de Parets, SLOP, posa en marxa una nova edició de càpsules formatives per aquest 2019, amb l’objectiu de tractar eines i recursos per a la recerca de feina.
  Arxivat a: Comerç i empresa
 8. Consells de calor
  08/08/2019
  Com cada estiu, l’Ajuntament de Parets s’afegeix a la campanya impulsada per la Generalitat de Catalunya per prevenir els efectes de la calor, amb la difusió a la població de mesures per tal de minimitzar els possibles efectes.
  Arxivat a: Ajuntament, General
 9. Cursos Aquagim
  06/08/2019
  A partir del pròxim 19 d’agost, i fins al dia 23, es podran fer les inscripcions per als cursets de natació adreçats a nadons empadronat a Parets del Vallès. Els no empadronats al municipi ho podran fer del 26 al 30 d’agost.
  Arxivat a: Esports
 10. Visita a Jordi Turull
  05/08/2019
  L'Alcalde de Parets, Jordi Seguer, la primera Tinent d'Alcalde, Casandra García i la regidora Neus Jordà, van visitar el divendres 2 d'agost el veí de Parets Jordi Turull al centre penitenciari de Lledoners.
  Arxivat a: Ajuntament
Anterior Pàgina 2 de 287 Següent