Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. logo ajuntament
  02/08/2019
  Amb motiu de les vacances d’estiu, alguns dels serveis i dependències municipals modificaran els seus horaris habituals.
  Arxivat a: Ajuntament
 2. logo ajuntament
  31/07/2019
  L'alcalde de Parets, Jordi Seguer, la regidora coordinadora de Barris, Neus Jordà, i la regidora Kènia Domènech, juntament amb Policia Local i Mossos d’Esquadra, van mantenir una reunió ahir, 30 de juliol, amb veïns de l’entorn del Mirador de Gallecs per tractar qüestions relacionades amb l’incivisme.
  Arxivat a: Ajuntament, Cooperació, Seguretat
 3. Maravella fme 2019
  31/07/2019
  La Festa Major d’Estiu de Parets ja ha acabat. Aquest dilluns, 29 de juliol, van tenir lloc els darrers actes que posaven el punt final a la celebració. Tot i que hi ha hagut algun incident i algun acte vandàlic aïllat, la Festa Major d’enguany ha destacat per la gran participació i per ser una de les més cíviques, segures i respectuoses dels darrers anys.
  Arxivat a: Ajuntament, Cultura
 4. Estació mesura ambiental
  30/07/2019
  La regidora d’Urbanisme i Medi Ambient de l’Ajuntament de Parets, Rosa Martí, va assistir ahir, 29 de juliol, al Departament de Territori i Sostenibilitat per formar part de la reunió dels municipis dels dos Vallesos, Baix Llobregat, Ajuntament de Barcelona, Diputació, transport metropolità, Port, Aeroport i Delegació del Govern, per tal d’exposar problemes relacionats amb la contaminació atmosfèrica produïda per òxids de nitrogen.
  Arxivat a: Medi ambient
 5. Ajuntament de Parets
  27/07/2019
  L'Ajuntament de Parets ha fet pública les bases de la convocatòria per a la provisió de 9 places de mestre d'escola bressol, de categoria A2, per a la incorporació del personal a la plantilla laboral del consistori mitjançant concurs oposició lliure.
  Arxivat a: Ajuntament
 6. Ajuntament de Parets
  24/07/2019
  Convocatòria de sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc demà dijous, 25 de juliol a les 18 h, a la sala de plens.
  Arxivat a: Ajuntament
 7. Plans ocupació 22/7/19
  23/07/2019
  El dilluns al matí es va fer la presentació oficial de les persones que ocupen una plaça en els plans d'ocupació de Parets. En la primera convocatòria de plans d'ocupació local d'aquest any s'han contractat 27 persones:
  Arxivat a: Ajuntament
 8. logo ajuntament
  23/07/2019
  Els propietaris dels solar on estava ubicada l'antiga fàbrica Bendix es troben fent tasques de manteniment i descontaminació de sòl, fet que ha provocat que hi hagi maquinària en la zona.
  Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Habitatge
 9. Pseudemys concinna de NA
  19/07/2019
  A petició de l'Ajuntament de Parets del Vallès, el Grup de Recerca de l'Escola de la Natura ha dut a terme la captura de diferents espècies de fauna exòtica i domèstica de la bassa de l'avinguda Francesc Macià. La darrera acció de captura, s’ha fet durant els treballs de neteja i manteniment del llac demandats per la ciutadania.
  Arxivat a: Medi ambient
 10. Parada Bus
  19/07/2019
  Amb motiu de la celebració de la Festa Major d'Estiu a Parets, els diferents recorreguts dels autobusos que presten servei al municipi es veuran lleugerament alterats.
  Arxivat a: Mobilitat
Anterior Pàgina 3 de 287 Següent