Portada > Actualitat > Notícies > El 100% dels alumnes del Torre de Malla presentats aproven la selectivitat

El 100% dels alumnes del Torre de Malla presentats aproven la selectivitat

02/07/2018

Els 47 alumnes de l'Institut Torre de Malla que es van presentar el passat mes de juny a les proves de selectivitat han aprovat amb notes considerablement altes. D'entre els aprovats, 3 han assolit la Distinció PAU que s'atorga als estudiants que a la convocatòria obtenen una puntuació superior a 9.

L'Enaitz Quílez, amb un 9'3, i la Júlia Sesat i el Marc Saludes, amb un 9'1 cadascun, són els alumnes que s'han examinat de la Prova d'Accés a la Universitat i que han obtingut una nota igual o superior a 9 a la fase general. Els tres guardonats, les seves famílies, i la direcció del centre assistiran a l'acte de lliurament de les Distincions PAU 2018, que se celebrarà divendres, 20 de juliol, a l'Auditori de Barcelona.

Cal destacar que en les proves d'anglès, 13 dels 47 alumnes han superat l‘examen amb una puntuació superior a 9.

Arxivat a: Educació
INS Torre Malla