Parets celebra el CorreParets, la cursa solidària perquè cap infant es quedi sense joguina

Dilluns, 19 de desembre de 2022 a les 00:00
La cursa va estar organitzada per l’Ajuntament i Càritas Parets i va tenir lloc el diumenge 18 de desembre a les pistes d’atletisme del municipi

La cursa CorreParets és una tradició dins de les activitats nadalenques de cada any al municipi, on els paretans i paretanes s’uneixen, un cop més, en l’esdeveniment solidari de la vila per contribuir en la compra de joguines per a nens i nenes sense recursos. Sota el lema Si tu corres, jo jugo, l’activitat es va celebrar el 18 de desembre, a les pistes d’atletisme. La cursa va estar organitzada per l’Ajuntament de Parets amb Càritas Parets, la col·laboració  de Don Dino i entitats i empreses del municipi, com el Club d’Atletisme Parets, el Club d’Activitats de Muntanya, el Centre Excursionista Parets, Bikers Parets, la Penya Blaugrana Parets i ColaCao.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha destacat que “estem molt contents dels més de 300 participants que s’han apuntat per una causa solidària, per una bona causa: la de recaptar diners per comprar regals per als nens i nenes que malauradament no en poden tenir. Això és possible gràcies a la col·laboració de Càritas i Don Dino. Ha estat un èxit novament pel que fa a les recaptacions i perquè tots els nens i nenes tinguin el seu regal la nit de reis”.

Andrea Quintana, de Càritas Parets, ha explicat que “ho hem organitzat amb molta il·lusió i ha sortit molt bé, la gent ha participat amb ganes i sabent els motius pels quals ho fem. Fa goig l’ambient i veure la gent amb la samarreta vermella. Ho fem sabent que és per una bona causa i que gràcies als participants molts nens podran gaudir d’una jornada d’alegria i d’il·lusió”.

Maria Antonia Cladellas, de la botiga Don Dino, ha apuntat que “la gent tenia moltes ganes de participar i els veïns i veïnes del poble cada any ja ho esperen. La gent de Parets és molt solidària i tot el que es recapta amb el CorreParets va directament a Càritas, perquè tots els nens tinguin regals”.

El recorregut de la cursa va ser de 5 km de baixa dificultat i apta per a famílies, amb la sortida i l’arribada a les pistes d'atletisme. La cursa tenia un preu d’inscripció de 5 euros i, com a obsequi, es va entregar als participants una samarreta tècnica, una gorra de Pare Noel i un entrepà. Durant la cursa, els carrers i els encreuaments del trajecte van estar sota el control dels voluntaris, Protecció Civil i la Policia Local de Parets.

Les imatges del CorreParets es poden consultar al perfil Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:38