Parets acull un nou Open de patinatge al poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez

Dimecres, 3 de maig de 2023 a les 00:00
La competició va celebrar-se el 30 d’abril

Parets del Vallès va celebrar, el 30 d'abril, l'Open Barcelona de patinatge dels nivells 1, 2, 3 i 4 al poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez. La competició va reunir patinadors i patinadores de diferents clubs de Catalunya amb l'objectiu de mostrar les seves millors coreografies i puntuar de cara al rànquing de la federació.

El Club Patí Parets també va participar en l'esdeveniment amb molt bones actuacions i aconseguint nou medalles en diferents categories. Al nivell quatre, la Daniela Davila va obtenir la tercera posició de la categoria aleví i la Claudia Pérez va ser segona de la categoria benjamí.

En el cas del nivell tres, la Iona Domenech va assolir el bronze de la categoria benjamí, la Claudia Tort va emportar-se l'or a la categoria infantil i la Lucia Luengo, la primera posició en la categoria aleví. La Paula Baixauli va emportar-se l'or a la categoria infantil i l’Ainhoa Fuentes la plata a la categoria aleví, al nivell dos i, finalment, la prebenjamina Iria Sánchez i l'alevina Abril Pérez van obtenir un or cadascuna, al nivell u.

Les imatges de l'Open Barcelona de patinatge, celebrat a Parets, es poden veure al perfil Flickr de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:46

Imatges