Il.luminació de la façana de l’Ajuntament de Parets en commemoració al Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites

Dimecres, 14 de febrer de 2024 de 19.00 h a 23.55 h

De la llanterna a l’hemodinàmica:

30 anys acompanyant als infants que neixen amb una cardiopatia i a les seves famílies

  • El 14 de febrer és el Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites i des de l’AACIC, l’Associació de Cardiopaties Congènites, volem donar-hi visibilitat amb la campanya #corquecreix.
  • El Palau de la Generalitat, el Giradabo del Parc d’atraccions Tibidabo i 60 ajuntaments es sumen a la commemoració d’aquest dia il·luminant de color vermell la seva façana o la d’algun edifici emblemàtic del municipi.
  • L’AACIC aprofitem aquest dia per donar el tret de sortida al nostre 30è aniversari amb la publicació d’un manifest per una societat que respecti, acull i inclogui la realitat dels infants i adolescents que viuen amb una cardiopatia i la de les seves famílies.

La campanya #corquecreix

El 14 de febrer,imatge #corquecreix cor verd Dia Internacional de les Cardiopaties Congènites, és un bon dia per donar visibilitat a la realitat d’aquestes persones i des de l’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC) hem creat la campanya #corquecreix.

Un gest senzill que significa tant:  El cor fet amb els dits d’una sola mà (també conegut com a cor coreà) representa agraïment i estima i, un any més, és la imatge de la campanya.

Ajuntament

Carrer Major, 2 - 08150 Parets del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 935 738 888
Fax: 935 738 889
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.01.2024 | 12:56