Escoles esportives municipals a Parets del Vallès

Dilluns, 14 d'agost de 2023 a les 00:00

Les inscripcions es podran fer a partir del 12 de setembre presencialment o per internet

Les Escoles Esportives Municipals de Parets del Vallès es faran del 2 d’octubre a l’30 de maig, i les inscripcions s’obriran el 12 de setembre. Les escoles esportives són activitats adreçades a nens i nenes de P4 i P5 per tal d’integrar l’activitat física i l’esport com a hàbit d’organització, incidint en el foment dels valors i utilitzant mètodes recreatius per a la seva formació esportiva.

Per a fer les inscripcions presencials es pot acudir al pavelló municipal, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i a la tarda de 15 a 21 h, per omplir el full d’inscripció i fer el pagament. Pel que fa a la inscripció electrònica, el full d’inscripció es pot trobar a la web del consistori, cal emplenar-la i enviar-la al correu escoles.esportives@parets.cat. Una vegada rebuda la sol·licitud es rebrà un correu electrònic per acabar de formalitzar la inscripció i no s’acceptarà cap inscripció que no estigui acompanyada de tota la documentació sol·licitada.

El preu de l’activitat pels residents a Parets és de 16,50 € (tot el curs) i pels no residents 20,60 € (tot el curs). El pagament es farà obligatòriament amb transferència bancària o targeta de crèdit, una vegada confirmada la inscripció. Les places a les activitats són limitades i el Servei d’Esports no crearà un grup si no s’arriba al nombre mínim de participants, en aquest cas, els infants es poden inscriure en altres centres amb places disponibles.

Darrera actualització: 28.07.2023 | 12:56