L’Associació Triple Bàsquet presenta els equips de la nova temporada

Dimarts, 21 de novembre de 2023 a les 00:00

L’acte es va fer el 18 de novembre al pavelló municipal Joaquim Rodríguez

L'Associació Triple Bàsquet de Parets del Vallès va presentar, el 18 de novembre, els equips de la nova temporada amb un partit de tres per tres al pavelló municipal Joaquim Rodríguez. La presentació va comptar amb la presència de la vicealcaldessa de Parets, Casandra Garcia, i la regidora d'Esports, O'hara Valdivia, juntament amb les empreses col·laboradores de l’entitat.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Parets del Vallès, O'hara Valdivia, va apuntar que "estem molt contents de ser aquí i és un goig que ens hagin convidat en un dia tan especial per l’associació Triple com és el punt de partida d’aquesta nova temporada. Per aquest any, un cop més, desitgem que els participants de l’entitat s’ho passin molt bé i que sigui molt profitós per tot l’equip”.                                        

La Cristina Araguz, presidenta de l'associació Triple, va destacar "estem molt contents perquè aquest any som molts jugadors nois i hem volgut enfocar la presentació amb la col·laboració d'empreses del poble. En el qual tres per tres hem fet equips mixtos, és una participació inclusiva, amb dos dels nostres jugadors i dues persones de l'empresa col·laboradora. Per altra banda, l'associació compta aquest any amb 22 jugadors".

L'associació Triple treballa en l'organització d'activitats complementàries per ajudar als alumnes amb necessitats educatives especials a desenvolupar les seves facultats, i a adquirir competències per poder fer front satisfactòriament a les situacions que se'ls plantejaran en la seva vida com adults. L'escola  ACESCO col·labora enguany amb l’associació Triple a través d’un projecte de voluntariat fent tasques d’acompanyament i monitoratge.

Les imatges de l’acte de presentació es poden veure al Flickr de l’Ajuntament de Parets.

Darrera actualització: 21.11.2023 | 08:50

Imatges