Entra en funcionament el Bibliomercat de Can Berenguer

Dimecres, 27 d'abril de 2011 a les 00:00
Dins del projecte “Parets, poble lector”, el proper 2 de maig a partir de les 10 del matí entrarà en funcionament un nou espai per al foment de la lectura: el Bibliomercat de Can Berenguer. Es tracta d’un servei gratuït de la Biblioteca Can Rajoler que pretén acostar la lectura a totes les persones que freqüenten el mercat de l’Eixample.

El Bibliomercat estarà ubicat a Can Berenguer i obrirà cada dilluns al matí de 10 a 13 h durant tot l’any, excepte els dies festius i els mesos de juliol i agost. Entre d’altres, oferirà un fons de llibres, diaris, revistes, cd’s de música i dvd’s, un servei de préstec de documents i la possibilitat de poder sol·licitar el carnet de la biblioteca, reservar documents o inscriure’s a les seves activitats.

El Bibliomercat és una iniciativa que es va iniciar ara fa 3 anys al mercat ambulant del  Camp de les Peces. El balanç, fins al moment, és molt satisfactori. Des de la seva inauguració fins aquest mes d’abril s’han efectuat 488 consultes, s’han expedit 177 carnets, s’han fet 4973 préstecs i n’han fet ús un total de 2507 usuaris.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:47