Lliurats els premis del concurs literari Parets arreu del món

Dimarts, 18 de desembre de 2012 a les 00:00
Diumenge,16 de desembre, en el marc de la Fira de Santa Llúcia, l’Ajuntament de Parets del Vallès va lliurar els premis de la quarta edició del concurs literari Parets arreu del món, que té per finalitat commemorar el Dia Internacional de les persones migrants, el 18 de desembre.

En la categoria de relat, els guanyadors han estat Eva Maria Núñez, amb Should I stay, Shoudld I go; Marta Gaitán, amb Records i Pau Gaitán amb Última oportunitat. Pel que fa a poesia, han estat premiades les obres de Maria Teresa Farré, amb Gràcies, mami!; Olga Lucía Palma, amb El valor d’un soldat emigrant i Fai Cors, amb Parets arreu del món. Els tres premiats en cadascuna de les dues categories han rebut 200, 100 i 50 euros respectivament.

En la valoració dels treballs, el jurat ha tingut en compte la qualitat literària, la correcció estilística i ortogràfica, la transmissió de valors de respecte per les migracions i l’adequació del text al tema de la convocatòria.

El certamen té com a finalitat donar a conèixer les experiències, reals o imaginàries, que per mitjà d’un viatge o per l’arribada de nous residents han connectat Parets amb diferents indrets del món.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:50