Una exhibició a càrrec del pilot de bike trial Rafa Tibau inaugura les noves pistes de BMX de Parets del Vallès

Dimarts, 4 de febrer de 2014 a les 00:00
La inauguració, aquest darrer dissabte, de les noves pistes de BMX de Parets del Vallès culmina un procés de participació ciutadana iniciat el 2009 i on han participat entitats locals com l'Associació Ciclista Parets, el Club Pura Vida, Ravet Bike o Las Haches del Valle. El nou equipament esportiu, emplaçat al carrer de La Premsa, dins del sector Z, obrirà tots els dimecres, dijous i divendres a la tarda i tots els caps de setmana.

El subcampió del món de bike trial, Rafa Tibau, va ser l'encarregat d'estrenar les noves instal·lacions esportives amb una exhibició en l'espai destinat al bicitrial. De fet, la pluja caiguda poques hores abans de la inauguració va impedir utilitzar la zona destinada a la pràctica del BMX i que ha condicionat l'empresa Excavaciones SEFE.

La inauguració de l'equipament va aixecar molta expectativa. Tant és així que fins i tot pilots que actualment s'entrenen en altres localitats de l'entorn es van interessar per l'ús del circuit i sobre la possibilitat de crear a Parets una escola de formació.

El nou circuit consta d'un traçat per a BMX o ciclocròs i per a bicicleta de muntanya d'uns 5 metres d'amplada, i inclou una rampa de sortida, cinc revolts peraltats i una quinzena d'obstacles de diferents nivells de dificultat. L'espai del bicitrial compta amb elements de formigó, roques de diferents alçades i dificultats, rodes, contenidors invertits i palets de fusta.

L'equipament esportiu està pensat per tots aquells pilots que es vulguin iniciar en el biketrial o que comptin amb un nivell mitjà. La instal·lació està dotada d'una major seguretat i alhora està situada en un entorn molt agradable, al costat del Riu Tenes. Un dels objectius del nou disseny del circuit és que tant els pares com els seus fills disposin d'un espai amb la màxima seguretat per la pràctica del BMX o freestyle.

Obert a la ciutadania

Les noves pistes de BMX seran d'ús lliure per tots els ciutadans. L'espai estarà obert els dimecres, dijous i divendres de 16 a 18.30 hores i durant els caps de setmana, dissabtes i diumenges, de 10 a 14 i de 15 a 18.30 hores.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:56