Portada > Actualitat > Notícies > Un incident a una empresa del polígon Llevant ha fet activar el Plaseqcat aquesta matinada

Un incident a una empresa del polígon Llevant ha fet activar el Plaseqcat aquesta matinada

11/05/2015

Una reacció no controlada en el reactor de l’empresa química Stahl Ibérica de Parets del Vallès, ubicada al polígon Llevant, ha obligat a activar l’alerta química Plaseqcat aquesta matinada. L’incident no ha causat danys personals ni cap mena de perill per a la població.

Els fets van ocórrer cap a les 3:40 de la matinada. La Policia Local de Parets del Vallès va rebre l’avís del serveis d’emergències de la Generalitat i es va traslladar de manera immediata a l’empresa on es va procedir al desallotjament del personal. Poc després intervenien Protecció Civil de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i Bombers. A les 6:20 de la matinada s’ha desactivat l’alerta.

Encara es desconeixen les causes de la incidència, que s’han produït en un reactor de poliuretà de 12 tones de capacitat.

Arxivat a: Successos
Stahl