Portada > Actualitat > Notícies > Un especial del programa ‘Rap a la carta’, al Teatre Can Rajoler, clourà els actes del 35è aniversari de RAP107

Un especial del programa ‘Rap a la carta’, al Teatre Can Rajoler, clourà els actes del 35è aniversari de RAP107

13/09/2016

Una edició especial en directe del programa ‘Rap a la carta’ actuarà com a mestre de cerimònies de la gala de cloenda del 35è aniversari de l’emissora municipal RAP107. L’acte serà aquesta diumenge, 18 de setembre, a partir de les 10 h, al Teatre Can Rajoler.

La gala estarà conduïda pels periodistes Rosa Díaz i Alberto Corbacho, presentadors habituals del programa ‘Rap a la Carta’, i comptarà amb la presència dels col·laboradors del magazine.

Al llarg del matí hi haurà actuacions especials a càrrec de l’Escola Municipal de Música, del CEM Maria Grever, i una demostració dels beneficis de la dansa, adreçada a la gent gran, de la mà de l’entitat PROdansa. També s’ha previst un recital poètic amb Jaume Anfruns i Miquel Molina i la participació de Beatriz Nieto, finalista del concurs Talent Parets.

Durant la gala es projectaran imatges de l’emissora i intervindran els col·laboradors dels diferents programes que actualment estan en antena, que explicaran les novetats de cada una de les seccions per a la temporada que tot just comença. L’entrada a la gala serà lliure i gratuïta.

RAP 107 FM va ser la desena emissora municipal de Catalunya que va entrar en funcionament i la segona del Vallès Oriental. Tota la programació es pot escoltar a través del 107.2 de la FM, en directe per mitjà del web www.rap107.fm, pel canal de la TDT o bé amb l’aplicació per a dispositius mòbils Android.

Arxivat a: Comunicació
Rap107