Portada > Actualitat > Notícies > A Parets, els joves tenen molt a dir

A Parets, els joves tenen molt a dir

08/11/2016

L’Ajuntament de Parets ha donat els primers passos per a la creació del Consell de Joves, un nou òrgan de participació que vol potenciar el diàleg i el contacte entre el jovent i l’administració paretana. La primera trobada va tenir lloc a l’Institut Torre de Malla, a finals del mes d’octubre.

El regidor de joventut, Miquel Pérez, explicava els objectius del nou ens: “volem crear un espai de reflexió on els i les joves puguin expressar les seves inquietuds, queixes o idees; que serveixi com a mecanisme d’interlocució per posar en comú aquells temes que els afecten, conèixer les problemàtiques que els preocupen i treballar-los sota una perspectiva més real i propera”.

El Consell estarà format per 32 joves, escollits democràticament pels seus companys, entre els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO de les escoles Nostra Senyora de Montserrat, Acesco, I’institut La Sínia i l’institut Torre de Malla.

El nou Consell neix de les demandes del jovent paretà com una eina democràtica de participació per donar veus al jovent de Parets.

Arxivat a: Joventut
Consell de joves img