Portada > Actualitat > Notícies > Deu joves de Parets participen en el projecte 'Colors' al Casal Cal Jardiner

Deu joves de Parets participen en el projecte 'Colors' al Casal Cal Jardiner

30/03/2017

El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Parets del Vallès, posa en marxa un nou programa adreçat a joves que combina l'art a l'espai públic amb un vessant educatiu, on s'incidirà en treballar la importància de l'ofici, de la feina ben feta, de l'esforç i de l'art útil, més enllà de l'estètica. Es tracta del 'Projecte Colors' que començarà el pròxim dilluns, 3 d'abril, a les 16 h, al Casal Cal Jardiner.

Participaran 10 joves del municipi i es tracta d'un procés col·lectiu de creació on els i les joves predissenyaran un futur mural, en funció d'allò que per a ells representa el Casal de Joves i el seu entorn. D'acord amb això, després, l'artista internacional Erb Mon prepara un disseny definitiu i es pinta el mural amb els i les joves. Posteriorment els rols s'intercanvien i els joves dissenyen i pinten un mural per a la sala gran polivalent del Casal.

Finalment, es crearà un mapa virtual on es recolliran totes les intervencions en imatges, acompanyades d'un vídeo on es recolliran imatges del municipi i el seu entorn, de l'obra i el procés de creació, i de la participació i el diàleg amb els joves que intervenen.

El regidor de Joventut, Miquel Pérez, manifestava "la importància de projectes com aquest, que fomenten la participació i els processos de creació artística entre els joves i esdevenen alhora una eina de transformació social".

El projecte està integrat dins una ruta mural on participen diversos municipis de Catalunya com Sitges, l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Santa Maria de Palautordera, Caldes d'Estrac i Sant Martí Sarroca, entre d'altres.

Arxivat a: Joventut
Casal Cal Jardiner