Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull la 28a edició de les jornades Els nostres avis

Parets acull la 28a edició de les jornades Els nostres avis

23/06/2017

Parets del Vallès ret de nou un homenatge a la gent gran del municipi amb la celebració de les 28es jornades Els nostres avis, que es desenvoluparan entre el 26 de juny i el 9 juliol.

El programa inclou la celebració de més d’una desena d’activitats entre les quals hi figuren competicions esportives, xerrades, sardanes, xocolatada, balls, havaneres, bingo i un recital poètic a càrrec del Niu d’Art Parets. 

El tret de sortida de les jornades tindrà lloc el pròxim dilluns 26 de juny, a les 17 h, a la sala de Can Rajoler, amb l’obertura de l’exposició de treballs realitzats pels alumnes dels tallers dels casals municipals per a la gent gran, que es podrà visitar fins al 9 de juliol. Posteriorment, a les 18 h, el Teatre Can Rajoler acollirà l’espectacle de playback ‘Canta Parets’.    

Dissabte 1 de juliol, el parc la Linera serà l’escenari de la tradicional trobada de puntaires que començarà a les 10 h. A les 12 h, al mateix espai, hi haurà sardanes amb la Cobla Ciutat de les Roses. 

Diumenge 9 juliol tindrà lloc la sortida amb autocar a un restaurant de la rodalia, per tal de celebrar, amb un dinar i ball, la cloenda de les jornades.

Les jornades tenen com a finalitat establir un punt de trobada i convivència entre la gent gran, donar a conèixer algunes de les activitats que desenvolupen i potenciar la seva participació en actes lúdics i festius del municipi.

Arxivat a: Gent Gran
Jornades els nostres avis 2017 banner