Portada > Actualitat > Notícies > ‘Va de comerç’, el nou programa de RAP107, es presentarà durant la fira Fora Stocks, aquest dissabte

‘Va de comerç’, el nou programa de RAP107, es presentarà durant la fira Fora Stocks, aquest dissabte

26/09/2017

En el marc de la fira 'Fora Stocks', que l'Associació de Serveis i Comerços de Parets del Vallès (ASIC), amb el suport de l'Ajuntament de Parets organitza aquest dissabte, 30 de setembre, de 10 a 14 h, tindrà lloc la primera gravació del nou programa de l'emissora municipal RAP107 'Va de comerç'.

La presentació es farà a les 11 h, a peu de carrer, en un estand situat entorn de la fira i comptarà, entre d’altres, amb les intervencions del regidor de Comerç de l'Ajuntament de Parets, Raul Urtusol, del president de l'ASIC, Vincenzo Polise, així com de botiguers locals i assistents a la fira

'Va de comerç' estarà conduït per Carles Font i Mercè Alcayna, amb el suport de l'equip de RAP107, i s'emetrà quinzenalment els dimarts, a les 18.30 h, amb redifusió els dimecres a les 11 h. El contingut inclourà entrevistes, notícies d'interès relacionades amb les botigues del municipi i altres novetats.

A la fira, que ocuparà de l'avinguda de Catalunya entre els carrers de Monistrol i Comte de Montemolin, estaran presents una quinzena de botigues i comerços de Parets que posaran a la venda els seus productes a preus assequibles, amb l'objectiu de promoure el comerç local i de proximitat.

Arxivat a: Comerç i empresa, Comunicació