Dues projeccions i una exposició de temàtica social, al cicle ‘La mirada dels altres’

Divendres, 27 d'octubre de 2017 a les 00:00
Aquesta tardor, Parets acull una nova edició de 'La mirada dels altres', un projecte d’intercanvi social que pretén donar a conèixer els moviments migratoris humans mitjançant diferents activitats i que enguany consta d’una exposició i la projecció de dues pel·lícules.

Avui divendres, 27 d’octubre es projectarà, al Teatre Can Rajoler, la pel·lícula Fatima, un film que es podrà veure a les 20 h i que tracta sobre una noia musulmana immigrant que és mare de dues noies.

El divendres 10 de novembre, a les 20 h, es podrà veure Lejos de los hombres, una pel·lícula que narra la vida d’un professor francès que escorta un home acusat d’assassinat a través de l’Atles algerià perquè s’enfronti a un judici. El preu de l’entrada per al cinema és d’un euro.

A més del cicle de cinema, la sala d’exposicions Can Rajoler acull l’exposició ‘10 anys del Servei d’Acollida’.

El cicle 'La mirada dels altres', que enguany arriba a l’11a edició, s’emmarca en el Pla d’acollida per a les persones nouvingudes de l'Ajuntament de Parets, que forma part de les actuacions municipals de sensibilització al voltant de la immigració.

Darrera actualització: 06.05.2019 | 11:26