Portada > Actualitat > Notícies > Nou procés participatiu: la plaça de la Salut com tu la vols!

Nou procés participatiu: la plaça de la Salut com tu la vols!

19/02/2018

En el marc del Pla Estratègic “Parets, com tu el vols!” l’Ajuntament ha posat en marxa un nou procés participatiu per decidir, en aquest cas, la fesomia definitiva de la plaça de la Salut. La proposta dóna a escollir entre dos models que responen a la voluntat de potenciar-ne l’ús com a espai familiar d’estada, de joc i de lleure, tenint en compte dos criteris: la millora dels accessos i recorreguts a través del parc i a l’entorn i la creació de zones de jocs infantils per edats.

La primera opció inclou dos espais de jocs infantils diferenciats per franges d’edat -de 3 a 6 anys i de 6 a 12 anys-, una tipologia de jocs infantils metàl·lics i de plàstic i la instal·lació de bancs de fusta.

Pel que fa a la segona, es farien tres espais de jocs infantils diferenciats per franges d’edat -de 0 a 3 anys, de 3 a 6 anys i de 6 a 12 anys-, amb una tipologia de jocs infantils de fusta i dos espais d’estada amb bancs de pedra i de fusta. A les dues propostes, es continuarà mantenint un espai amb paviment dur que podrà acollir actes polivalents.

La participació està oberta a les persones que visquin a Parets del Vallès o bé que hi tinguin vinculació amb el municipi. En la butlleta de participació caldrà marcar amb una X la proposta que es vol prioritzar.

El termini de participació finalitza el 28 de febrer de 2018 i es pot fer la votació a través del web municipal parets.cat i a través de les butlletes que trobareu als diferents equipaments municipals i al pròxim número del butlletí municipal Parets al dia.

D’entre les accions previstes, avui dilluns 19 de febrer i els dies 21, 26 i 28, de 10 a 13 h, s’instal·larà una carpa informativa als mercats ambulants del Camp de les Peces i de Can Berenguer.

Arxivat a: Participació, Via pública
Procés participatiu Plaça de la Salut 2018