Portada > Actualitat > Notícies > Els “Premis Freudenberg” guardonen la creativitat i la innovació

Els “Premis Freudenberg” guardonen la creativitat i la innovació

22/05/2018

El pròxim dilluns, 28 de maig, a les 10.30 h, a la Sala Serra Cooperativa, tindrà lloc l’acte de lliurament dels guardons del concurs ‘Premis Freudenberg’. Enguany han participat 21 alumnes de segon Cicle de Grau Superior d'Administració i Finances de l'Institut Torre de Malla, que han presentat un total de 7 projectes.

El concurs, dissenyat per la multinacional alemanya i l’Ajuntament de Parets, té l'objectiu d'apropar els alumnes al món empresarial i, alhora, aprofundir en la col·laboració entre els centres educatius, l'administració i les empreses. 

Ja des de la darrera edició, el plantejament del concurs no s'ha limitat a trobar idees per a l'empresa, si no a la recerca de noves oportunitats de negocis per cobrir les mancances actuals que existeixen al mercat. 

El premi al treball guanyador consistirà en una visita de l’autor o autors, a les instal·lacions de la seu central del grup d’empreses Freudenberg a Weinheim (Alemanya), acompanyats pel Sr. Jaume Cané, conseller delegat de Freudenberg España.

Arxivat a: Comerç i empresa
Freudenberg