Portada > Actualitat > Notícies > Els delictes i robatoris a Parets es redueixen considerablement en els darrers 12 mesos

Els delictes i robatoris a Parets es redueixen considerablement en els darrers 12 mesos

28/06/2018

Ahir dimecres, va tenir lloc la reunió regular de les Meses de Seguretat Ciudadana, integrades per Mossos d’Esquadra, Policia Local, Protecció Civil, representants polítics i representants de la ciutadania, durant la qual es van donar a conéixer les darreres dades en matèria de seguretat. Segons l’informe, que abasta de l’1 de juny de 2017 fins al 31 de maig d’aquest any, la major part dels delictes contra les persones, contra el patrimoni i els robatoris amb força a Parets han disminuit considerablement.

Concretament, el robatoris amb força han sofert una baixada de d’un 26% i en el cas dels robatoris amb violència s’ha detectat un descens d’un 33%. Els delictes contra les persones, en el mateix periode, s’han reduït en quasi un 38%, tot i que s’han incrementat les denúncies per petits furts (35%) i estafes  (10%).

Pel que fa a l’informe, en matèria de trànsit, s’hi ha intervingut en 106 accidents de diferent gravetat, s’han fet 45 controls amb el Drogotest i 168 proves d’alcoholèmia.

Val a dir que la Policia Local i Mossos d’Esquadra han intensificat els controls en places i llocs d'afluència i concentració de joves durant els darrers mesos, i que aquests controls s'incrementarn durant la resta de l’any.

Durant la reunió també s’han donat a conèixer el nou sistema de càmeres dels agents i dels vehicles de la Policia Local, o el bon funcionament de la nova oficina policial d’atenció a la ciutadania que, des dels mes de febrer, ha tramitat 262 denúncies.

Arxivat a: Seguretat
Meses de seguretat