Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions als cursos de natació per a nadons i aquagim de la Piscina Municipal Miguel Luque

Inscripcions als cursos de natació per a nadons i aquagim de la Piscina Municipal Miguel Luque

16/08/2018

Del 20 al 24 d’agost, a partir de les 9 del matí, es podran fer les inscripcions per als cursets de natació adreçats a nadons empadronat a Parets del Vallès. Els no empadronats ho podran fer del 27 al 31 d’agost, també a partir de les 9 del matí.

Les incripcions per a les classes d'aquagim adreçades a persones empadronades a Parets, que començaran el mes d'octubre, es podran fer del 17 al 21 de setembre. Es  podra realitzar l’inscripció a partir de les 7 del matí (per telèfon o de manera presencial). Es faran les inscripcions de tothom que vulgui entrar en el sorteig de les places i se'ls donarà un número d'ordre. El sorteig tindrà lloc el dimarts 25 de setembre a les 11 h, a la piscina.

Per a més informació, es pot contactar amb l'equipament, situat al carrer la Salut, 46 o bé trucar al telèfon 93 562 06 02.

Arxivat a: Esports
Piscina Can Butjosa