Portada > Actualitat > Notícies > Presentació de la tercera edició de la ruta gastronòmica ‘Parets D Tapes’

Presentació de la tercera edició de la ruta gastronòmica ‘Parets D Tapes’

19/10/2018

El pròxim dimarts, 23 d’octubre, a les 18 h, tindrà lloc, al Circuit Barcelona-Catalunya, la presentació de la tercera edició de la ruta gastronòmica ‘Parets D Tapes’ una iniciativa impulsada pel Servei de Comerç de l’Ajuntament de Parets. Enguany, el ‘Parets D Tapes’, es durà a terme entre els dies 26 d’octubre i 11 de novembre.

A l’acte hi assistiran l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la regidora de Comerç, Àfrica Martínez, la Directora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Imma Ruiz, i el Director del Circuit de Barcelona Catalunya, Joan Fontseré, així com una representació dels restauradors que participen en l’edició d’enguany.

En el decurs de la presentació es donarà a conèixer el funcionament de la ruta i el sistema per optar als premis que se sortejaran entre els participants.

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir caldrà que demanin acreditació prèvia al Servei de Promoció Econòmica, al telèfon 602 362 692.

Arxivat a: Comerç i empresa
Parets DTapes 2018 desplegable banner