Portada > Actualitat > Notícies > Inauguració de la remodelació del centre històric de Parets i presentació de les noves plataformes mòbils de recollida selectiva de residus

Inauguració de la remodelació del centre històric de Parets i presentació de les noves plataformes mòbils de recollida selectiva de residus

13/11/2018

El pròxim diumenge 18 de novembre, a partir de les 12 h, tindrà lloc la inauguració de les obres de rehabilitació i remodelació del centre històric de Parets que s’han dut a terme als carrers Major, Travessera i Barcelona.

L’acte començarà amb l’actuació de la Swing Tenes Band i comptarà amb la presència de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, així com de regidors i regidores del consistori. Durant el matí també es podrà veure una de les plataformes mòbils de recollida de residus que s’instal·laran als carrers del centre històric de la vila.

Els actes finalitzaran amb un concert de la Swing Tenes Band i un vermut popular ofert pels restaurants El Jardí, La Plaça-Petit Galera, El Racó de les Brases i Ribas do Sil.

Amb l’actuació al Barri Antic de Parets, l'Ajuntament referma la seva aposta per la recuperació del concepte de centre històric i per dotar de nou aquest indret de singularitat i de caràcter; recobrar els antics espais com a punt de trobada per al veïnat, impulsar el comerç local, i aportar els elements necessaris per liderar la centralitat i la identitat de la vila.

Aquesta remodelació forma part dels objectius establerts en el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2015-2019, per fer de la via pública un espai de convivència i relació ciutadana.

Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Habitatge, Via pública
Obres carrer Major 2018