Portada > Actualitat > Notícies > 25 noves ofertes de treball al sector IVECO de Parets del Vallès

25 noves ofertes de treball al sector IVECO de Parets del Vallès

14/11/2018

L’Ajuntament de Parets del Vallès, de la mà del Servei Local d’Ocupació de Parets (SLOP) gestiona les ofertes laborals del nou operador de menjar ràpid del sector IVECO. També, les d'un establiment ja consolidat de menjar ràpid del mateix sector.

Les 15 places de la multinacional que començarà a operar en uns dies, s’han publicat al web municipal. Es tracta de personal d'ofertes per a cobrir places de cuina, de caixa i de pack, que tindran un oportunitat laboral amb aquesta nova apertura a Parets del Vallès. 

D’altra banda, també es gestionen 10 ofertes laborals per a un establiment ja consolidat de menjar ràpid al sector IVECO: cuina, caixa, atenció al client i neteja.

Podeu trobar totes les ofertes al web municipal http://www.parets.cat/temes/ocupacio.

En total, 25 noves ofertes de treball al sector IVECO gràcies a la col·laboració público-privada. 

En paraules de l’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, “aquesta col·laboració del nostre Ajuntament amb els operadors privats del nostre poble, genera oportunitats laborals per a les persones, per a les paretanes i els paretans. Tot el que sigui sumar en matèria d’ocupació i en benefici de la gent i de les nostres veïnes i veïns és una bona notícia”.

El passat mes d’octubre a Parets va reduïr-se novament l’atur i la taxa és del 8’95%, de les més baixes de tota la comarca del Vallès Oriental.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
SLOP logo nou