Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local reprèn les classes de mobilitat segura a les escoles

La Policia Local reprèn les classes de mobilitat segura a les escoles

04/01/2019

Aquest mes de gener, la Policia Local de Parets reprèn les classes de mobilitat segura als centres educatius de Parets.

Enguany, l’agent que imparteix les classes, Verònica Paredes, es desplaçarà a cada centre, que destinarà diferents hores de la mateixa setmana a conscienciar els infants i joves a tenir una actitud de responsabilitat davant dels perills que es poden trobar com a vianants.

En els darrers 30 anys, la Policia Local de Parets ha format més de 15.000 estudiants a les escoles del municipi. En els darrers temps, es marca com a repte potenciar un canvi de consciències en matèria de seguretat al volant.

A més de les xerrades sobre mobilitat, bullying, ciberseguretat i temes relacionats amb la infància i l’adolescència que s’imparteixen a les escoles i instituts, la policia vol arribar a col·lectius diferents; des de persones amb discapacitats físiques i/o intel·lectuals, gent gran, autoescoles o agrupacions de ciclistes o motoristes.

En aquests 30 anys la formació que duen a terme els agents ha canviat molt i s’ha passat de la tradicional educació viària, on s’ensenyaven les normes bàsiques de seguretat viària i els senyals de trànsit, a l’actual educació per a la mobilitat segura, molt més conscienciadora amb els perills i amb actituds més adequades a la situació del trànsit i a la prevenció de riscos.

L’objectiu de les formacions és incrementar la seguretat i aconseguir una ciutadania cada cop més conscienciada, més responsable i, per tant, més segura.

Arxivat a: Seguretat
Xerrada policia local img