Portada > Actualitat > Notícies > El 13 de febrer, programa especial de Rap107 al Camp de les Peces

El 13 de febrer, programa especial de Rap107 al Camp de les Peces

07/02/2019

Amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio, que se celebra el 13 de febrer, l’emissora municipal Rap107 emetrà un programa especial en directe des del mercat del Camp de les Peces, que començarà a les 10 del matí.

Durant dues hores, els professionals de Rap107 faran entrevistes a antics col·laboradors, preguntaran i debatran amb les persones que visiten el mercat, i faran participar en el programa als joves alumnes de l’institut La Sínia que van formar part del darrer taller de ràdio.

D’entre les propostes també hi haurà actuacions musicals en directe a càrrec de l’Escola Municipal de Música i del CEM Maria Grever.

Arxivat a: Comunicació, Esdeveniments
Rap 107 agost 2014