Portada > Actualitat > Notícies > Sa Majestat el Rei Carnestoltes visita Parets aquest diumenge

Sa Majestat el Rei Carnestoltes visita Parets aquest diumenge

26/02/2019

Aquest diumenge, 3 de març, Sa Majestat el Rei Carnestoltes presidirà de nou la tradicional cercavila disfresses pels carrers de Parets, que tindrà lloc a partir de les 10 h, amb sortida des del carrer Monistrol i arribarà fines al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. Com en les anteriors edicions, el Carnestoltes lliurarà premis a les millors creacions de grans i petits.

Pel que fa als premis, en la categoria infantil, hi haurà tres premis individuals de 200, 100 i 50 euros, i dos premis de comparses (a partir de 5 components) de 300 i 150 euros. Quant a la categoria adulta, hi haurà tres premis individuals en metàl·lic de 300, 200 i 100 euros i dos més per a la categoria de comparses (a partir dels 5 components) de 600 i 300 euros en efectiu i dos premis locals de 300 i 150 euros en efectiu. Les comparses han d’inscriure’s prèviament a Can Rajoler (carrer Travessera, 1, telèfon 93 573 98 00) en horari d’oficina, on se’ls donarà les normes de participació.

Avisos per al trànsit durant la rua

L’avinguda Catalunya, entre l’avinguda Francesc Macià i el carrer Monistrol, estarà tancada al trànsit durant tot el recorregut. De 9 a 11 h no es podrà aparcar al carrer Monistrol i de 10 a 14 h no es podrà aparcar davant del pavelló.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Carnestoltes 2017 img