Portada > Actualitat > Notícies > Jaume Guillemot, de Fiare Banca Etica, oferirà una xerrada als alumnes del CuEmE

Jaume Guillemot, de Fiare Banca Etica, oferirà una xerrada als alumnes del CuEmE

05/03/2019

Demà dimecres, 6 de març, a les 11.30 h, Jaume Guillemot, soci de Fiare Banca Etica, oferirà una xerrada als alumnes de 5è curs de l’escola Nostra Senyora de Montserrat que participen al projecte Cultura Emprenedora a l'Escola –CuEmE–.

CuEmE és un programa educatiu que vol fomentar l’esperit emprenedor i les competències bàsiques definides en el currículum d’educació primària. Durant el curs escolar, els participants crearan i gestionaran una cooperativa amb el suport dels professors i tutors, de l’Ajuntament de Parets i d’altres agents socials de la localitat com empreses i establiments comercials.

Fiare Banca Etica neix de la unió de dos projectes basats en les finances ètiques: Banca Popolar Etica, un banc cooperatiu que treballa a Itàlia des del 1999 iFiare que opera a Espanya des del 2005.

Arxivat a: Educació
Projecte CUEME