Portada > Actualitat > Notícies > El Bus gratuït de Festa Major doblarà el servei amb dos vehicles

El Bus gratuït de Festa Major doblarà el servei amb dos vehicles

11/07/2019

Aquesta Festa Major, Parets doblarà el servei de transport gratuït del Bus amb dos vehicles, un dels quals recorrerà també els carrers de l’Eixample. L’augment del servei es deu a la demanada dels veïns i veïnes que reivindicaven des de fa temps que el Bus de Festa Major arribés també als seus barris.

El vehicle gran recorrerà el tram de l’avinguda Catalunya i tindrà parades a l’Escola Lluís Piquer, CAP Parets, Club Sant Jordi, i av. Catalunya / Estació. Després farà el mateix recorregut de tornada a la inversa, sortint des de l’estació: Club Sant Jordi, CAP Parets i Escola Lluís Piquer.

Pel que fa al Bus petit, farà un recorregut circular: Escola Lluís Piquer, av. Pedra Diable / Imbert, Pl. Gegants, c. St. Joan / Salut, c. St Joan / Casanovas, Pg. Ronda, Independència, Pl. Salut, Pl. Gegants, CAP Parets, Policia Local, i Escola Lluís Piquer.

La parada de la Policia Local substituirà la de l’Escola Lluís Piquer només el diumenge 28, de 22.30 a 23.30 h (correfoc) i  el dilluns 29, de 22 a 0 h (castell de focs i correfoc).

Servei de parada del Bus a demanda de les dones

Per garantir al màxim la seguretat de les dones que viatgin en algun dels dos Busos de Festa Major, aquest podran aturar-se en parades intermèdies en horari nocturn, prèvia sol·licitud al responsable de seguretat del bus.

Recordem que els dies de Festa Major, el servei de transport en autobús serà gratuït en l’horari següent:

Divendres 26 juliol, de 21 a 5.30 h.

Dissabte 27 juliol, de 21 a 6 h.

Diumenge 28 juliol, de 10 a 15 h i de 17 a 5 h.

Dilluns 29 juliol, de 21 a 4 h.

La freqüència de pas serà de 30 minuts.

Arxivat a: Mobilitat
Marquesina