Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a la 35a edició de les 24 hores de Futbol Sala de Parets, Torneig Jordi Turull Negre

Tot a punt per a la 35a edició de les 24 hores de Futbol Sala de Parets, Torneig Jordi Turull Negre

18/07/2019

Ja s’han donat a conèixer els 16 equips que participaran en la 35a edició de les 24 hores de Futbol Sala, Torneig Jordi Turull Negre, que se celebrarà al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez el dies 20 i 21 de juliol.

Els equips que han formalitzat l’inscripció són. El JG Reformas Inter-Avia Bar Tres Rosas, el Wursi, The Wonders, el Petit Galera-La Plaça 4 vents Futbol Team, el Moyde-Peña Andalucista, el Loterias Graziella-Recader Grau, el Quibus R&S Tallers AFC Service, El Festuka-La Lluita Team, el Persianas JR Chinchilla, l’Alex Motor, els Tremendus, el Pagan Garaje, el Manyacs La Germandat, els Malindrus FC, l’Sporting Carajillo i el Transportes J Vegal-Veritas Gestión.

El torneig, organitzat per Parets per la República-Junts per Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Parets i la Diputació de Barcelona, és el més antic que es disputa al Vallès Oriental.

En l'edició de l'any passat, la 34a, el El JG Reformas Inter-Avia Bar Tres Roses va quedar campió després de derrotar en la final el Wursi.

Arxivat a: Esports
24 hores Futbol Sala 2018