Portada > Actualitat > Notícies > Mercè Ramírez i Marga Cano exposen la mostra ‘Dues mirades’, a Can Rajoler

Mercè Ramírez i Marga Cano exposen la mostra ‘Dues mirades’, a Can Rajoler

30/08/2019

Mercè Ramírez i Marga Cano son les autores de l’exposició Dues mirades, que es podrà veure al Centre Cultural Can Rajoler fins al 29 de setembre. La inauguració de la mostra es farà el dissabte 14 de setembre, a les 12 h.

Dues mirades és la unió de dues tècniques: fotografia i pintura, que sorgeix mentre les autores observaven els canvis produïts al seu barri, Santa Caterina de Barcelona.

Són dos processos personals diferents que conflueixen per evocar emocions. Experiències viscudes on les imatges es fusionen en un cercle, buscant l’expressió de l’esperit per poder percebre i transformar la mirada.

Arxivat a: Cultura
Expo Dues Mirades