Portada > Actualitat > Notícies > Cinema solidari amb una altra mirada: ‘La mirada dels altres’

Cinema solidari amb una altra mirada: ‘La mirada dels altres’

19/09/2019

Per tretzè any consecutiu, del 4 al 27 d’octubre, Parets acull una nova edició del programa d’activitats i de cinema solidari 'La mirada dels altres', un projecte d'intercanvi social organitzat pel Servei d'Acollida de l'Ajuntament, que pretén donar a conèixer els moviments migratoris humans.

La primera activitat serà el divendres 4 d'octubre, a les 20 h, al Teatre Can Rajoler amb el film Andalucía, que explica la història d’un noi magrebí d’origen francès que somia viatjar a aquesta ciutat del sur.

El divendres 18 d'octubre es podrà veure, en versió original subtitulada, Sofia i, el 25 d'octubre Querida Bamako, totes dues al Teatre Can Rajoler, a les 20 h. El programa d’actes clourà el diumenge 27 octubre, a les 18 h, al Teatre Can Rajoler, amb l’espectacle familiar de Rialles Parets Contes de la Mediterrània, a càrrec de la Cia Tanaka Teatre.

El preu de l'entrada per al cinema és d'un euro, i gratuït amb el Carnet AMIC. L'espectacle de Rialles és gratuït per als socis i té un preu de 7 euros per a les persones no sòcies.

A més del cicle de cinema, la sala d'exposicions Can Rajoler acollirà l'exposició ‘Refugiats, per que?', de FundiPau, que es podrà veure del 4 al 27 d'octubre.

El cicle 'La mirada dels altres' s'emmarca en el Pla d'acollida per a les persones nouvingudes, que forma part de les actuacions municipals de sensibilització al voltant de la immigració.

Arxivat a: Cultura
La mirada dels altres 2018 img