Portada > Actualitat > Notícies > Roda de premsa sobre seguretat, oberta a la ciutadania

Roda de premsa sobre seguretat, oberta a la ciutadania

08/10/2019

El pròxim dilluns, 14 d'octubre, a les 12 h a la sala de Plens de l'Ajuntament, es farà una roda de premsa oberta a la ciutadania per tractar qüestions específiques en l'àmbit de la seguretat ciutadana. A la roda de premsa assistirà l'Alcalde de Parets, Jordi Seguer; la Primera Tinent d'Alcaldia, Casandra García, i l'Inspector en Cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, per tal de facilitar els detalls, dades i actuacions en referència a la seguretat ciutadana.

La roda de premsa estarà oberta a la ciutadania i servirà per fer una exposició pública de l'activitat i mesures relatives a la seguretat ciutadana i les accions futures que la regidoria de Seguretat té previstes. En finalitzar, els ciutadans, periodistes i assistents podran parlar amb l'inspector de la policia, la primera tinent d'alcaldia i l'alcalde sobre les qüestions que relatives a la seguretat que els generi interès.  

Arxivat a: Seguretat
Policia Local