Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull dues activitats en el marc del Dia Internacional de la Salut Mental

Parets acull dues activitats en el marc del Dia Internacional de la Salut Mental

21/10/2019

En el marc de les activitats organitzades per la Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions, el Teatre Can Rajoler acollirà, el pròxim dimarts 29 d'octubre, dos actes amb l'objectiu de donar a conèixer les peculiaritats dels trastorns mentals i desestigmatitzar les persones que els pateixen.

Els actes començaran a les 17 h, amb la benvinguda institucional del regidor de Drets Socials de l’Ajuntament de Parets, Lluís Moreno, i de la regidora de Salut i primera tinent d’alcaldia, Casandra Garcia.

Tot seguit, es procedirà  a la inauguració de l’exposició de pintura a l’oli ‘La Llibertat de la Ment’, un recull de les obres de 9 artistes fetes al taller de pintura del Servei de Rehabilitació Comunitària, Hospital de Dia i el CAS (Centre d’Atenció i Seguiment) de la Fundació Sanitària Mollet, amb la col·laboració de la pintora Remedios Almohalla, que es podrà visitar fins al 10 de novembre.

Finalment, al Teatre Can Rajoler, tindrà lloc la ponència ‘Drets de les persones amb un trastorn mental’, a càrrec de Victòria Monell, Directora Gerent de la Fundació Malalts Mental de Catalunya.

Taula Vallesana de Salut Mental i Addiccions

La TVSMiA, de la qual el municipi de Parets en forma part, es configura com un espai de coordinació i de treball col·laboratiu entre tots els agents que treballen en salut mental i addiccions als municipis que hi col· laboren, amb la finalitat de definir accions de millora en l’àmbit local que permetin donar resposta a les necessitats en l’àmbit de la salut mental al territori.

Arxivat a: Benestar social
Dia Internacional de la Salut Mental