Portada > Actualitat > Notícies > Audiència pública sobre seguretat a Parets

Audiència pública sobre seguretat a Parets

22/10/2019

Us convoquem a l'audiència pública que tindrà lloc el pròxim dilluns 28 d'octubre, a les 12 h, a la sala de Plens de l'Ajuntament, per tractar qüestions específiques en l'àmbit de la seguretat ciutadana. A la roda de premsa assistirà l'Alcalde de Parets, Jordi Seguer; la Primera Tinent d'Alcaldia, Casandra García, i l'Inspector en Cap de la Policia Local de Parets, Joan Pérez, per tal de facilitar els detalls, dades i actuacions en referència a la seguretat ciutadana.

L'acte servirà per fer una exposició pública de l'activitat i mesures relatives a la seguretat ciutadana i les accions futures que la regidoria de Seguretat té previstes. En finalitzar, els ciutadans, periodistes i assistents podran parlar amb l'Inspector de la policia, la Primera Tinent d'Alcaldia i l'Alcalde sobre les qüestions relatives a la seguretat que els generi interès.  

Arxivat a: Seguretat
Policia Local