Portada > Actualitat > Notícies > Parets acull les II Jornades de reflexió i treball sobre les violències de gènere

Parets acull les II Jornades de reflexió i treball sobre les violències de gènere

29/10/2019

Els pròxims dies 7 i 8 de novembre, la Sala Basart Cooperativa acollirà les II Jornades Ampliant els Horitzons de les violències de gènere. Sota els títols ‘Reptes per a un abordatge integral de les violències masclistes’ i ‘Reflexions crítiques sobre les violències sexuals’, s’han programat tot un seguit d’activitats amb l’objectiu, entre d’altres, de replantejar el model d’intervenció en violència de gènere. En aquesta segona edició, totes les conferències comptaran amb la traducció simultània per a persones sordes.

El tret de sortida es donarà el dijous 7 de novembre, a partir de les 9 h, amb l’acreditació i benvinguda a les jornades.

A les 10 h es farà la conferència inaugural Ampliar la mirada sobre les violències de gènere des de la perspectiva de la diversitat sexual i de gènere, una ponència a càrrec de Miriam Solá, que estarà centrada a mirar les violències des de la perspectiva feminista de la diversitat sexual i de gènere.

A les 11.30 h, hi haurà la taula en la qual es tractaran experiències i propostes des de la intervenció i, a les 15.30 h el taller LGTBIfòbia, a càrrec de l’associació Candela Cooperativa d’Acció Comunitària i Feminista.

Divendres, 8 de novembre, les activitats començaran a les 10 h, amb la conferència La violència sexual com a projecte polític: El cas Alcàsser i la construcció del terror sexual, amb Nerea Barjola, escriptora i activista feminista.

A les 11.30 h, s’abordarà en una taula el tema Traspassant els límits de les perspectives actuals. A les 13.30 h, tindrà lloc la cloenda de les jornades amb un vermut musical que comptarà amb l’actuació de Tonadilleras Show System.

Per assistir a les jornades cal inscripció prèvia per mitjà del formulari que es troba a l’adreça htt://jornadesviolencia.wordpress.com.

Arxivat a: Benestar social
II Jornades violencia de gènere 2019 banner