Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta la quarta edició del ‘CorreParets. Si tu corres, jo jugo!’

Es presenta la quarta edició del ‘CorreParets. Si tu corres, jo jugo!’

03/12/2019

El pròxim dilluns, 9 de desembre, a les 18 h, la sala de plens de l’Ajuntament, acollirà la signatura del conveni de col·laboració i la roda de premsa del CorreParets 2019.

La signatura de l’acord anirà a càrrec de l’alcalde de Parets, Jordi Seguer, i de M. Antònia Cladellas, en representació de l’empresa Dream Jocs (Don Dino).

Sota el lema 'Corre Parets 2019. Si tu corres, jo jugo', l'Ajuntament de Parets i la botiga Don Dino, amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, organitzen aquesta cursa amb l'objectiu d'adquirir joguines que Càritas Parets distribuirà entre els nens i nenes de les famílies més necessitades de la població.

La cursa, de 5 km, se celebrarà el diumenge 22 de desembre, amb sortida a les 10 h, des de les pistes d’atletisme del Poliesportiu Joaquim Rodríguez. Les inscripcions, al preu de 4 euros, es podran fer al Poliesportiu Joaquim Rodríguez, a la Piscina Miguel Luque i al Centre Cultural Can Rajoler.

Arxivat a: Esdeveniments, Esports
Correparets 2017