Portada > Actualitat > Notícies > Luis Navarro exposa ‘El arte de los sentidos’ a Can Rajoler

Luis Navarro exposa ‘El arte de los sentidos’ a Can Rajoler

18/12/2019

El pintor autodidacte Luis Navarro, ‘Sito’, presenta l’exposició ‘El arte de los sentidos’ al Centre Cultural Can Rajoler. La mostra es podrà veure a partir d’aquest divendres, 20 de desembre i fins al 6 de gener de 2020, tot i que la inauguració oficial es farà dissabte, 21 de desembre a les 11 h.

El perquè d’aquesta exposició recau en el caràcter inquiet i el vessant solidari de l’artista el qual ha volgut fer una obra accessible per a les persones invidents fent obres amb relleu i so perquè ho puguin sentir mitjançant el tacte i l’oïda.

A més, l’autor paretà mostra la seva solidaritat i suport amb els malalts d’ELA i càncer i amb les dones maltractades. Després d’exposar a diversos esdeveniments a Barcelona, Nova York, Roma i Dubai, Luis Navarro, porta aquesta exposició inclusiva al municipi.

L’horari per visitar l’exposició és de dilluns a divendres de 16 a 20 h, dijous i dissabte de 10 a 13 h.

Arxivat a: Cultura
EXPO El arte de los sentidos