Portada > Actualitat > Notícies > Primer trimestre de cursos i tallers del Casal de Joves

Primer trimestre de cursos i tallers del Casal de Joves

23/12/2019

Ja s’han obert les inscripcions per als cursos i tallers que organitza el Casal de Joves Cal Jardiner pel primer trimestre de l’any.

El programa de cursos, tallers i activitats, que s’iniciaran el pròxim 20 de gener fins el 27 de març del 2020, són gratuïts i estan oberts a tothom. La programació ofereix un ampli ventall de possibilitats repartida per totes les tardes d’entre setmana i les matinals del dissabte com per exemple aprendre un idioma nou, tallers de música, dibuix o cuina entre altres. A més, es duran a terme activitats extraordinàries en dates assenyalades com per exemple competicions esportives o visites guiades.

Les inscripcions s’hauran de formalitzar al mateix Casal de Joves Cal Jardiner al carrer Montcau, s/n en el seu horari habitual: de dimarts a diumenge de 17 h a 21 h, exceptuant divendres i dissabte fins les 22 h. Es pot consultar el programa al web de l’Ajuntament www.parets.org, visitant les xarxes socials o trucant al 93 573 72 00.

Arxivat a: Joventut
Casal de Joves Cal Jardiner