Portada > Actualitat > Notícies > Es constitueix el nou Consell de Joves de Parets del Vallès

Es constitueix el nou Consell de Joves de Parets del Vallès

10/01/2020

El pròxim dilluns, 13 de gener, a les 9 h, la sala de plens de l’Ajuntament acollirà la constitució del Consell de Joves de Parets del Vallès per al curs escolar 2019-20.

El Consell estarà format per dos joves de cada centre, votats democràticament pels seus companys. Com a novetat, aquest any es redueix el nombre de consellers, que seran escollits només entre els alumnes de 3r i 4t d’ESO de les escoles Nostra Senyora de Montserrat, ACESCO, l’Institut La Sínia i l’Institut Torre de Malla.

Els consellers i conselleres tindran la responsabilitat d’expressar les inquietuds dels joves creant així un diàleg entre el jovent i l’administració paretana, per tal de donar veu a les seves propostes, idees i opinions sobre el municipi.

Arxivat a: Ajuntament, Joventut
Ajuntament de Parets